Wiatrox 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2015 (edytowany) Mam na sprzedaż VPS-a z DirectAdmin od Mintshost. Serwer opłacony do połowy listopada. Jest to pakiet starter + 15GB. www.mintshost.pl/vpsda.php 40zł. Jeśli zły dział proszę o przeniesienie, a nie zamykanie. Edytowano Wrzesień 10, 2015 przez Wiatrox (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2015 Nie chcę Cię martwić, ale taki serwer na pół roku bardziej sprytna osoba może dostać za podobne pieniądze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiatrox 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2015 No, przesadziłem. Zmiana ceny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jambos 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2015 ogólnie nie polecam nic kupować od mints/bizneshostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2015 (edytowany) A jakieś uzasadnienie poza tym że nabijasz posty? Edytowano Wrzesień 13, 2015 przez Pokuć (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2015 ogólnie nie polecam nic kupować od mints/bizneshostu Dlaczego? Mam w MH kilka domen, certyfikat ssl, hosting WWW i poczte i nie narzekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach