predzyl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2015 Witajcie, szukam prostego CMS opartego na płaskich plikach jak Quick.CMS jednakże on w wersji darmowej jest mega okrojony. Znalazłem fajne narzędzie nibbleblog (bludit nowy projekt od nibbleblog) jednakże nie mogę sobie poradzić z szablonem. Moje pytanie jest takie znacie jeszcze jakiś inny prosty CMS nie używający MYSQL wystarczy aby miał styl blogu czyli dodawanie postów, komentarze, nic więcej mi nie potrzeba. Oraz pytanko jak ktoś się zna ile by kosztowało przerobienie/zrobienie szablonu na nibbleblog ewentualnie bludit (tylko że bludit ma dodawanie komentarzy że trzeba się logować a ja tego bym nie chciał chyba że idzie to przerobić) Szablon zwykły bez zdjęć itp to sam sobie pododaję chodzi tylko o komozycję na SS przykład kolory przypadkowe aby się odróżniały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2015 Getsimple CMS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
predzyl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2015 Getsimple CMS nie robi postów jeden pod drugim na głównej stronie jak to jest na obrazku wyżej tylko robi strony jako posty przynajmniej ja nie widzę innej opcji. Znalazłem inny CMS pluxml fajna alternatywa jak nic innego nie znajdę to pewnie jego będę męczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
insa 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2015 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale sprawdź Anchor CMS + templatka Snowly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach