paplo22 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2015 (edytowany) Witam na vps chyba zablokowałem wszystkie ip wpisałem komendę: iptables -P INPUT DROP i wywaliło mnie ze wszystkiego i nie da się połaczyć, jak mogę to przywrócić? nie mogę się nawet połączyć przez ssh mam chyba dostęp do konsoli przez serial ale co mam wpisać żeby to przywrócić?jaki plik ewentualnie mogę poprosić o przywrócenie z backupu żeby było tak jak przedtem? Edytowano Wrzesień 4, 2015 przez paplo22 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viva 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2015 iptables -P INPUT ACCEPT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2015 W najgorszym przypadku reboot pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2015 A jak masz dostęp tylko do plików (a nie konsoli), to możesz spróbować dodać do crona: iptables -P INPUT ACCEPT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paplo22 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2015 dzięki za odpowiedź restart pomógł oraz "iptables -P INPUT ACCEPT" z konsoli przez serial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach