gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 Witam ! Mam na sprzedaż Dedibox® XC 2015 (http://www.online.net/en/dedicated-server/dedicated-server-overview-perso) Po więcej informacji zapraszam na PW, lub proszę pytać w temacie. Cena przedłuzenia: 16 euro Ważny do: 10.09.2015 Moja cena: 60 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 SSD czy hdd ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 1 TB HDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2015 Nie widzę przycisku edytuj. Chciałbym się poprawić, że jednak cena przedłużenia to 19,67 euro A dedyka mogę sprzedać za 50 zł. Jak ktoś potrzebuje to szkoda by musiał płacić koszt instalacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2015 Jeżeli ktoś będzie chętny, to potrzebuje tego dedyka do 1 października potem mogę go sprzedać za to 50 zł. (Ważny do 10 października) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trif 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2015 a jakie opcje masz w nim? tj ten: http://www.online.net/en/dedicated-server/dedibox-xc ? Będzie jakaś opcja cesji, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2015 Tak to ten serwer i tak przenoszę go na twoje konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2015 Już serwera nie potrzebuje, ważny do 9 października cena 60 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2015 Gelin, 2 września chciałeś za niego 50 PLN. Minęły prawie 3 tygodnie i chcesz go sprzedać za 60? Ja wiem, że to i tak taniej niż koszt instalacji, ale to słaba postawa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2015 Gelin, 2 września chciałeś za niego 50 PLN. Minęły prawie 3 tygodnie i chcesz go sprzedać za 60? Ja wiem, że to i tak taniej niż koszt instalacji, ale to słaba postawa.. Inflacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2015 Nie zauważyłeś, że wtedy miał 7 dni ważności a teraz ma 19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2015 Racja, przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2015 Nowa cena: 48 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach