pook 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 nie mogę się połaczyć przez ssh (connection refused), strony nie działają, restart nic nie dał,w panelu kimsufi status jest ok tylko swap świeci się na czerwono, obciążenie 99%, napisałem do supportu, czekać na odpowiedź , czy próbowac go restartować do skutku ? a może coś innego da się zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 To tam jest support ? Serwer odpowiada na ping ? Nie instalowałeś jakiegoś firewalla ostatnio ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pook 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 (edytowany) odpowiada na ping, nic nie instalowałem edit już działa, swap 1% czym mogłoby być sposowodowane "zapchanie się" tego swapu ? Edytowano Wrzesień 1, 2015 przez pook (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 Zabrakło pamięci ram, to serwer zaczął swapować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 Zależy co masz hostujesz na tym dedyku, może jakiś ddos i apache zjadł cały ram+swap... ale to gdybanie bo nie wiemy co masz na dedyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach