Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2015 Zna ktoś (może korzysta) ofertę LTE na kartę tak w miarę tanią i aby internet był ważny przez rok przykładowo. Chodzi o coś w rodzaju awaryjnego internetu. Nie musi być dużo transferu, ale tak żebym w razie awarii internetu stacjonarnego podpiął drugi router i śmigał dalej. Transfer z 5-10GB spokojnie starczy i ważność z 6-12 miesięcy. No i w miarę tanio bo nie opłaca mi się obecnie brać jakiegoś abonamentu albo 100MB na 5 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2015 Karta ważna rok, ale żeby mieć stale internet musisz doładowywać konto. https://mobilevikings.pl/pl/jestem/pa.ko Przy każdym doładowaniu niewykorzystane saldo internetu się sumujeOferta trzeba przyznać bardzo dobra, sam przeniosłem się z czterokrotnie wyższego abonamentu do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2015 Zna ktoś (może korzysta) ofertę LTE na kartę tak w miarę tanią i aby internet był ważny przez rok przykładowo. Chodzi o coś w rodzaju awaryjnego internetu. Nie musi być dużo transferu, ale tak żebym w razie awarii internetu stacjonarnego podpiął drugi router i śmigał dalej. Transfer z 5-10GB spokojnie starczy i ważność z 6-12 miesięcy. No i w miarę tanio bo nie opłaca mi się obecnie brać jakiegoś abonamentu albo 100MB na 5 dni Może njumobile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2015 Heyah? Chociaż tam się opłaca brać te pakiety jak się dużo smsuje, bo daję niby bez limitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2015 (edytowany) @Kamikadze 5-10gb na cały okres 6-12 miesięcy czy 5-10gb/miesiąc przez okres 6-12 miesięcy Edytowano Sierpień 31, 2015 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2015 Może njumobile? Z nju to w ogóle myślałem czy sobie prepaida prywatnego nie przenieść @Kamikadze 5-10gb na cały okres 6-12 miesięcy czy 5-10gb/miesiąc przez okres 6-12 miesięcy to pierwsze. Generalnie sprzęcik ma mieć zadanie leżeć w szufladzie, kurzyć się, ale jak coś pierdyknie to podpinam i ma działać. Muszę mieć możliwość przeglądania internetu i poczty swobodnie. Obecnie lecę z hotspota 3G i albo zginę albo umrę przez niego No i dodatkowo jakoś na wyjazdach 2 razy w roku żeby coś sprawdzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2015 taryfa orange free, tanio i bez limitu czasu zużycia (hint: start na 8002) http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=orange+free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 Z nju to w ogóle myślałem czy sobie prepaida prywatnego nie przenieść Od jakoś pół roku mam u nich przeniesiony nr na abonament i jestem zadowolony. Raz mi wystawili fakturę o 0,01PLN za dużą, następnego dnia po zgłoszeniu tego faktu miałem przeprosiny i korektę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 Emil, Łukasz, co jest fajnego w Nju mobile, że warto tam być? Nielimitowane rozmowy, SMS'y i 3 GB dają za 57 PLN miesięcznie, gdzie w Virgin mogę mieć podobnie za 29 PLN i 2 GB transferu więcej (wprawdzie brak MMS..). W listopadzie koniec umowy i szukam alternatywy dla Playa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 miesiącu nie zapłacisz więcej niż 39 zł za wszystko:nielimitowane połączenia z numerami komórkowymi i stacjonarnymi w kraju, SMS-y i MMS-y na komórki w kraju, transfer danych do 5 GB na pełnej prędkości Po 6 miesiącac masz już 10GB, po 12 - 12,5GB, po 24 - 15GB. Virgin = Redbull = Play = notoryczne problemy z rozmowami (echo, przerywanie itd.). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 Używałem Playa wiele lat, teraz używam Virgin i nigdy nie miałem problemów z jakością rozmów. Chociaż ja wiele nie dzwonię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 Używałem Playa wiele lat, teraz używam Virgin i nigdy nie miałem problemów z jakością rozmów. Chociaż ja wiele nie dzwonię. Problem odczuwają chyba zawsze rozmówcy tych playowych abonentów. Być może są miejsca w Polsce, gdzie nie jest to odczuwalne, ale w Szczecinie jest pod tym względem dramat (100% osób, które znam i są w playu mają notoryczne problemy niezależnie od tego czy mieszkają w centrum czy też na obrzeżach) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 ...szukam alternatywy dla Playa Również rozglądam się u konkurencji ale... do aktualnego, który powoli się kończy (abonament mała firma 29,99 netto) nic korzystniejszego nie wypatrzyłem. Może ewentualnie wspomniany virgin - 29PLN brutto bez MMS. Virgin korzysta z nadajników PLAY i mają umowy z T-Mobile (informacja z ich CMOKu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 Może i to Orange free będzie dobre. Poleży sobie w szufladzie i nic nie przepadnie. Awarie mam mniej więcej 1-2 razy w roku, trwające nie dłużej niż 24h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 ale raz na rok musisz bezplatnym smsem przedłużyćkonto musi być dodatnie by wysłać tego sms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.kozak 49 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2015 Problem odczuwają chyba zawsze rozmówcy tych playowych abonentów. Być może są miejsca w Polsce, gdzie nie jest to odczuwalne, ale w Szczecinie jest pod tym względem dramat (100% osób, które znam i są w playu mają notoryczne problemy niezależnie od tego czy mieszkają w centrum czy też na obrzeżach) . Najbardziej widoczne jest to dla klientów Orange T i PLUS-a. Jak dzwonisz po tych sieciach jest ok, ale jak zadzwonisz do kogoś z Play'a to od razu wiesz do jakiej sieci się dodzwoniłeś. Nie mówię, że zawsze tak jest, ale baaaardzo często.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajter 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2015 Problem odczuwają chyba zawsze rozmówcy tych playowych abonentów. Być może są miejsca w Polsce, gdzie nie jest to odczuwalne, ale w Szczecinie jest pod tym względem dramat (100% osób, które znam i są w playu mają notoryczne problemy niezależnie od tego czy mieszkają w centrum czy też na obrzeżach) . O Cię kurke, czyli te problemy że komuś znikam to nie jest iphone albo problemy z siecią albo problemy rozmówcy, tylko możliwe, że play? Ciekawe czy da się to jakoś reklamować.. Nie, żebym chciał coś zyskać, ale jeśli to jest problemem to chciałbym zerwać umowę bez płacenia kary i się wynieść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2015 Ciekawe czy da się to jakoś reklamować.. Nie, żebym chciał coś zyskać, ale jeśli to jest problemem to chciałbym zerwać umowę bez płacenia kary i się wynieść. Zawsze jest winny telefon i karta sim. Zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2015 Zawsze jest winny telefon i karta sim. Zawsze. Szyny były złe a podwozie też było złe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniakk87 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2015 A patrzyłeś na ofertę Plusa? Coś mi ostatnio znajomy wspominał o tym operatorze. Podobno dobre mają te oferty na kartę, ale musisz sprawdzić sam dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach