Gepard1922 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2015 (edytowany) Szukam osoby lub sposobu do zrobienia bota muzycznego ts3. Próbowałem już wiele sposobów każdy nie wypalił. Ważne aby bot działał z SoundCloud Platforma: Linux x64 Ubuntu 14.04 Server Edytowano Sierpień 27, 2015 przez Gepard1922 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Budyn00 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2015 A może być płatny? http://www.ts3musicbot.net/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gepard1922 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2015 Nie będę płacił jeszcze prawie jeszcze raz tyle co za mojego VPS ;D wolałbym darmowe rozwiązanie postawione na moim VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezir 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2015 Ja osobiście korzystam z SinusBot'a więc mogę Ci go polecić. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gepard1922 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 (edytowany) Panel fajny z radia dźwięk 10/10 lecz z uploadowanych plików jakbym przez jakiś stary magnetofon to puszczał + od czasu do czasu przerywa więc odpada. Edytowano Sierpień 28, 2015 przez Gepard1922 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 Nie będę płacił jeszcze prawie jeszcze raz tyle co za mojego VPS ;D wolałbym darmowe rozwiązanie postawione na moim VPS To sobie sam postaw. Jest pełno poradników w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gepard1922 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 (edytowany) To sobie sam postaw. Jest pełno poradników w necie. No wiem, że jest dużo poradników i próbowałem wszystkie które znalazłem i każdy z nich nie działał np to http://forum.teamspeak.com/showthread.php/101054-GUIDE-WALKTHROUGH-Music-bot-without-GUI-or-soundcard-ideal-for-VPS-server To byłoby idealne rozwiązanie bo ma wszystko czego potrzebuję wszystko obeszło się bez problemów lecz bot nie chce dołączyć do serwera Edytowano Sierpień 28, 2015 przez Gepard1922 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gepard1922 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 Udało mi się zrobić bota pulseaudio+vnc z teamspeak ale nadal jakość dźwięku jest bardzo słaba co może być przyczyną ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 Udało mi się zrobić bota pulseaudio+vnc z teamspeak ale nadal jakość dźwięku jest bardzo słaba co może być przyczyną ? Pewnie kodek i jakość na kanale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gepard1922 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 (edytowany) Jakosc jest 10 profil: music Edytowano Sierpień 28, 2015 przez Gepard1922 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 Podeślij na PW adres serwera, zobaczę co jest nie tak i postaram się pomóc. Sam używam vnc+pulse więc nie wiem w czym problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gepard1922 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2015 Temat do zamknięcia ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach