KoNN 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 Poszukuje jakiegos konta resselerskiego 5 gb miejsca i około 50 gb transferu prosze o pomoc Dzieki i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stopa 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 Hi Zerknij moze na http://serwery.pl Provider10+ powinien chyba sie "zalapac" na Twoje wymagania no i zawsze mozna przetestowac przez 14 dni Ja kozystam od niedawna z ich Provider30+ i nie mialem zadnych do tej pory padow i problemow, jedym brakiem dla mnie jest - brak mozliwosci przydzielenia wielkosci transferu dla domen, ale mysla nad tym wiec moze sie niezadlugo ta opcja pojawi, oraz brak mozliwosc transfer zone do innego serwera. No i dla mnie najwazniejsze ze serwer jest w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
servis 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 Ostrzeżenie: przestań śmiecić zbędnymi cytatami i ofertami niepasującymi do prośby. [shive] 5 GB powierzchni / 50 GB transferu cena 45 zł miesięcznie Zainteresowanych prosze o kontakt admin@elock.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach