outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2015 Witajcie ! Zastanawiam się nad zakupem urządzenia wielofunkcyjnego . Na czym mi zależy : - dobra jakość skanowania - zgodność z OS X Nie zależy mi na jakości drukowania , natomiast jeśli chodzi o pieniążki to do 300-350 zł. Skaner mnie nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2015 Jeśli skaner Cię nie interesuje, to dlaczego nie kupisz po prostu drukarki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2015 bo potrzebuje urządzenia wielofunkcyjnego do skanowania dokumentów i raz na jakis czas wydrukować coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2015 Mam obecnie lexmark s305 impact czy jakoś tak i powiem ci że ładnie skanuje. Czasem nie widać że to skan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2015 a HP 1515 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2015 mam photosmart B110 juz z 2 lata i nie narzekam - fajny sprzęt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2015 ale w sklepie nie kupię już photosmart B110. jakieś propozycje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2015 kupiłem hp 1515. najnowsze sterowniki pod osx nie działają poprawnie - problem ze skanowaniem. Sterowniki dołączone z drukarką działają idealnie Sam sprzęt póki co jest ok ,cena 179 zł w biedronce Dziękuję i pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniakk87 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2015 Ja Ci powiem tak, że mam Brothera. Kupiłem takie urządzenieza 300 zł i działa świetnie od 2 lat. Nie ma żadnych problemów, a dodatkowo wysoka jakość skanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2015 Ja Ci powiem tak, że mam Brothera. Kupiłem takie urządzenieza 300 zł i działa świetnie od 2 lat. Nie ma żadnych problemów, a dodatkowo wysoka jakość skanu Nie wiem jak ze skanowaniem, ale brat kupił 3in1 brothera i do tego zamienniki atramentu po 3-5zł / sztuka Wydrukował może ze 100 stron także nie powiem jak na dłuższy dystans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajter 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2015 Też mam 3 lata brothera (DCP-J725DW), duplex, podajnik do skanowania (przydaje się do skanowania wielu dokumentów - chociaż obsługuje tylko formaty A4) wraz z drukarką kupiłem za poniżej 100zł komplet 4 butelek x 100 czy tam 200ml koloru + płyn udrażanijacy. tak drogo dlatego, że razem z kardridżami. cena urządzenia, koszt eksploatacji, value for money - wszystko na plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach