neopb21 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 Witam Możliwie szybko (sprawa się naprawdę spieszy) potrzebuję dedyka z niemilitowanym transferem, 2GB RAM oraz Pleskiem jako panel administracyjny. Może być płatność kartą, byle bym mógł zamówić jako Polak . Interesuje mnie wyłącznie płatność miesięczna, choć może być umowa zobowiązująca np. na rok - tu nie ma problemu. Muszę możliwie szybko przenieść portal twojaidea.pl z wszystkimi podstronami (poszczegolnych kanalow radiowych) oraz ...samo radio i jego serwery . Generuje to duże ilości transferu, dlatego obecnie poszukuje serwera albo No-Limit albo z DUŻYM limitem (na poziomie 4TB minimum) ... Pozdrawiam. ew. może jest jakaś osoba z Niemiec, która mogłaby dla mnie takowy serwer zamówić (gdyby Polak nie mógł) ? Wchodzi w grę jakaś prowizja - byle "ludzka" ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 a z ciekawosci co sie stalo z poprzednim uslugodawca? zrezygnowales Ty z niego? czy moze on z Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neopb21 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 a z ciekawosci co sie stalo z poprzednim uslugodawca? zrezygnowales Ty z niego? czy moze on z Ciebie? Po prostu za mało transferu... to jedyny powód konieczności zmiany... PS> Co myslicie o tym: http://www.giga-international.com ...? Są oferty tańsze, ale wie ktoś moze czy sprzedają Polakom i po jakim czasie przekazują dane? Np. tu jest taki serwer: http://www.giga-international.com/detail_server.php?id=4 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 Po prostu za mało transferu... to jedyny powód konieczności zmiany... PS> Co myslicie o tym: http://www.giga-international.com ...? mysle, ze na niezla mine sie wbija jak zostaniesz ich klientem ale to juz ich problem. 89 euro za nielimitowany transfer to cena bajeczna ( jak dla mnie za piekne, ale moze nie wierze z cuda, a one przeciez sie zdarzaja... ) napisz indywidualne zapytania ofertowe na interesujace Ciebie parametry do centow danych, bez posrednikow, bo oni nie beda wladni, by Ci ulozyc dopasowana do Ciebie oferte. jedna z najtanszych ofert jakie widzialem to netdirekt.de spytaj ich moze sie zgodza za wieksza kase. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adi.host1.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 Witam Zapoznaj się z ofertą serwerów dedkowanych host1.pl Host1.pl Serwery Dedykowane Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 Jak chcesz przez polskiego pośrednika, to polecam Ci www.exportal.pl - pośrednik niemieckiego netDirect. Mam tam maszyne już sporo czasu i jestem naprawde zadowolony. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neopb21 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 Witam Zapoznaj się z ofertą serwerów dedkowanych host1.pl Host1.pl Serwery Dedykowane Pozdrawiam Witam - czy istnieje opcja płatności miesięcznej ? Jeśli tak - na jakim poziomie ? Na stronie widnieje tylko półroczna, co dla mnie jest sprawą zaporową - proszę o odpowiedź Ew. z kim sie skontaktować z Państwa w celu ustalenia ew. indywidualnej oferty? Pozdrawiam Jak chcesz przez polskiego pośrednika, to polecam Ci www.exportal.pl - pośrednik niemieckiego netDirect. Mam tam maszyne już sporo czasu i jestem naprawde zadowolony. Pozdrawiam. Właśnie dzwoniłem i brak odpowiedzi... Spróbuję jeszcze raz dzisiaj... PS> Co myślicie o www.bigserwer.pl ? - Serwer linux M np.. ? Korzystał ktoś z ich usług ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adi.host1.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 Po spisaniu umowy można płacić za serwer dedykowany miesięcznie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neopb21 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 Po spisaniu umowy można płacić za serwer dedykowany miesięcznie. Pozdrawiam Proszę o jakiś kontakt GG do Państwa, ustalimy szczegóły, jestem zainteresowany - kiedy w ogóle serwer mógłby być gotowy ? . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adi.host1.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 Proszę o jakiś kontakt GG do Państwa, ustalimy szczegóły, jestem zainteresowany - kiedy w ogóle serwer mógłby być gotowy ? . Proszę pisać na email administratora w celu ustalenia szczegółów. Host1.pl - Kontakt Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 Strasznie drogie masz ceny, przecież jak by nie patrzeć: Oferta AMD [server4you.de]: AMD Start 3590 zł(netto) u nich 408 euro(~1650zł, z odpowiednikiem polskiego Vatu) AMD Power 5290 zł(netto) u nich 648 euro(~2600zł, z odpowiednikiem polskiego Vatu) AMD Max 6890 zł(netto) u nich 888 euro(~3600zł, z odpowiednikiem polskiego Vatu) Oferta Intel [netdirekt.de]: Pentium 2400 340 zł(netto)/mc u nich 55 euro/mc(~220zł, z odpowiednikiem polskiego Vatu) Pentium 3000 460 zł(netto)/mc u nich 89 euro/mc(~360zł, z odpowiednikiem polskiego Vatu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neopb21 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 Proszę pisać na email administratora w celu ustalenia szczegółów. Host1.pl - Kontakt Pozdrawiam Napisałem, coś nie mam odpowiedzi ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2006 Witam Oto nasza oferta: AMD Opteron 146 2GB RAM 2 x 160GB HDD Nielimitowany Transfer Łącze 100MBIT Plesk - gratis Instalacja : 199zł netto Abonament : 699zł netto pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pietyk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2006 www.kei.pl sprzedaja pasma lacz i jest one tylko Twoje. Korzystam z ich uslug i ich polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2006 host1.pl to posrednik server4you.de Poczytaj o nich opinie, z supportem bardzo kiepsko, a mimo ze przez psorednika niemasz zadnej gwarancji ze support bedzie lepszy, watpie. - musieliby byc niemca lub mieszkac w neimczech i dzwonic na hotlinie jezeli mieliby zapewnic staly i dobry support co sprawialo by koszty, a watpie czy chociaz wykupuja serwery na kogos kto ma obywatelstwo niemieckie bo musisz placic za caly rok tak jak odrazu w server4you.de a tylko niemcow dopuszczaja aby placili za miesiac. Co do kei, obawiam sie ze koszty zezarly by autora tematu. Jezeli znasz niemiecki popisz e-mail lub ew dzwon, hetzner.de sprzedaje polakom, niemaja w swojej ofercie coprawda serwerow z transferem nielimitowanym ale moze prywatnie beda w stanie ci cos takiego zaoferowac, a niema podobno u nich problemow z supportem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach