Westbam 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2015 Witam wszystkich, Potrzebuje waszej pomocy dot. zakupu tabletu. Budżet skromny 250-300 zł. Wiem że nie kupię demona prędkości ale chciałbym najlepszy wybór w tych pieniądzach. Do czego tablet? Tablet będzie używany przez kuzynkę (bo to ona prosiła mnie o pomoc) która startuje w gimnazjum klasa "medialna" i wymaganiem jest tablet (na jakieś zajęcia). Liczę że pomożecie mi w wyborze. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2015 Jeśli szkoła wymaga tabletu, to należałoby ich zapytać, jakie ma spełniać wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2015 Ja również podłączę się pod temat, szukam tabletu dla dziecka 3-4 lata, które czasami lubi pooglądać youtube i nic więcej a szkoda mi niszczyć kolejne urządzenia skoro już mam 2 rozwalone iphony i ipad2 mini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysu80 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2015 Myśle że w tej cenie nic lepszego się nie znajdzie jak LENOVO TABLET LIFETAB 10320 jest allegro i w wiekszości sklepach , dosyc dobry jak za te pieniądze. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2015 Jakieś inne propozycje? Ten powyższy to Medion - firma raczej do mnie nie przemawia. Chodzi mi przede wszystkim by nie zamulał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2015 Kiano - Android 4.4, 3g, GPS - 329zł Lenovo - Android 4.4, AGPS - 299zł Colorovo - Win8.1 (chyba ma aktualizację do win10 ) - 299zł Samsung - Galaxy Tab - Android 4.2 - GPS - 389zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2015 (edytowany) GyniO, W10 odpali na tym samym sprzęcie co W8.1, dodatkowo urządzenie musi mieć 8 GB pamięci. Edytowano Sierpień 19, 2015 przez Bartosz Z (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2015 @Barosz Z - dzięki, taka wiedza jest cenna ;] Sam kombinowałem nad kupnem takiego tabletu z Windowsem, ale skończyło się na Galaxy Tab 4 7' z LTE, który mogę śmiało polecić z Aero2 ( płatne pakiety LTE ) sprawuje się świetnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2015 (edytowany) ... mam 2 rozwalone iphony i ipad2 mini @gutek - jak duże są to uszkodzenia i co im dokładniej dolega (który to iphone)? Edytowano Sierpień 19, 2015 przez mariaczi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2015 Z powyższych chyba najlepszym wyborem byłby ten Lenovo / Medion za 299 zł (16GB)? Szkoda że na allegro sa "używane" lub po naprawie w tej cenie. Chyba kupię coś 8 GB.. Jak macie jeszcze jakieś propozycje to czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 Dzięki wszystkim. Postawiłem na mniej bajerów (nie posiada Dual Sim/ gpsy itd) i wybrałem: Tablet 7'' LENOVO TAB 2 A7-10F 4x1.3 8GB KitKatwydaje mi się że to najlepszy sprzęt (nowy) do 300 zł. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach