MatKus 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2015 Witam Czy ktoś już oferuje hosting z PHP 7? Wiem, że to beta, ale mój projekt też na razie nawet nie beta, więc już chciał bym testować. Jedyne, co znalazłem, to 1and1, ale nie w polsce. Niby moge kupić jakiś tani VPS, ale nie chce mi się bawić z instalacją, potem pamiętać o update itd. Szukam raczej czegoś taniego, parametry nie muszą być szczególnie dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2015 (edytowany) Ja bym kupił tiktalik, płacisz za godziny (to jest VPS) Niestety PHP7 nie jest stabilne, na niektórych hostingach ciężko spotkać się z PHP 5.6 a gdzie z 7... Edytowano Sierpień 17, 2015 przez Viperoo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2015 Na Mintshost masz taką opcję. Tak samo na hekko bodajże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2015 My od kilku tygodni oferujemy php 7 jako jedna z wersji php dla kont www: http://biznes-host.pl/?s=hosting-bh&wiecej=8 Dla serwerów vps z directadmin również jest możliwość doinstalowania php7. W przypadku pytań prosze o kontakt na pomoc@biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prv.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2015 Witam. Miło jest mi zakomunikować, że od kilku dni PRV.PL jako pierwszy darmowy hosting udostępniło w ramach usług hostingowych php 7. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EvoBattle 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2015 BlazingFast.io - php 7.0 dostępne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2015 W DataHost już od dawana dostępne jest php od 5.2 do 7.0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach