dyzio2k11 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 Hej Czy istnieje jakaś gotowa funkcja która pobiera: -ilość dni -datę np. bieżącą a następnie wyświetla n kolejnych dni od podanej daty w formie (widoku) kalendarza? Innymi słowy, pisuje datę początkową, ilość dni i otrzymuje widok o którym piszesz dla następnych n dni. Jeśli wpiszę więcej niż 30 dni to chciałbym otrzymać widok kolejnego miesiąca itd. Jeśli n=365 to wynikiem jest cały rok (oczywiście jeśli datą startową będzie 1 stycznia). Szukałem w sieci i niestety nie znalazłem nic co mógłbym ze swoją wiedzą na temat PHP dostosować do swoich potrzeb. Kompletnie nie wiem jak to zrobić gdyż słabo znam PHP i trudno jest mi ogarnąć wyświetlanie dat w takiej formie. Jarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 Musisz napisac skrypt który wygeneruje widok takiego kalendarza z zakresu dni jaki bedziesz chciał. Niestety nikt gotowca Ci nie napisze (no chyba ,że to komus zlecisz ) ale Internet napewno Ci pomoże: link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2015 https://github.com/donatj/SimpleCalendar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach