KeeX 9 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 Miało być trochę inaczej, a wyszło jak wyszło. W każdym razie jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do rozwijania projektu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 Szkoda że nie postanowiłeś oddać komuś projektu. Sam miałem w planach za kilka miesięcy wystartować z czymś nowym za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 Domena będzie prawdopodobnie oddana na inny projekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 No to mało fajnie ponieważ jak chcesz być traktowany poważnie i tworzysz nowy projekt na tej samej domenie to hosting zostawiasz na subdomenie dla potomnych. A w tej chwili sprawiłeś użytkownikom prezent w postaci przeprosin i zabrania zabawek bo coś tam coś tam.... Dziwnie trochę. Nie powiem że usługi o darmowym profilu do łatwych nie należą i wiem to z doświadczenia zwłaszcza kiedy użytkownicy totalnie olewają zgłaszane sytuacje dotyczące np podejścia do legalności przechowywanej zawartości na usługach. Niby błahostka ale przy pewnej liczbie nie wiesz gdzie masz ręce włożyć. No nic tyle z mojej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 Nawet pominąć zgłoszenie w obecnej chwili (może z końcem miesiąca) bym przygarnął tych kilku/kilkunastu userów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alizee 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 W erze AdBlocków.. tego typu działalność nie ma sensu Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 Dlaczego? Co ma adblocker do darmowego hostingu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 Keex -> CT8.pl, wystarczająco można wyczytać, że zawsze byli pod wpływem CT8 jaki on nie był dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kostuch 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2016 Większość osób, którzy chcą założyć sobie szybko i bezpłatnie domową stronkę, woli skorzystać z darmowego blogspot.com czy innego wordpress'a. Po co miałbym niby zakładać stronę na jakimś darmowym hostingu o szemranej reputacji, bez żadnych gwarancji, że strona przetrwa, jak mogę sobie zrobić na jakiejś platformie np. wordpress nawet z własną domeną .pl? tam mam przynajmniej "pewność", że ta strona przetrwa, lub po prostu zmieni się operator. Żaden darmowy host nie da mi tej pewności i jakości usług jak w przypadku komercyjnego serwera np z wgranym wordpressem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 23, 2016 Trochę Cię teraz poniosło. Zamknięty hosting niczym się nie różni prócz tego że jesteś skazany na jeden skrypt. Na darmowych często testuje się kilka żeby sprawdzić który się spodoba. Poza tym zamknięte hostingi mogą ci nie wydać później plików czy bazy jak będziesz chciał się przenieść przez co jesteś na nich skazany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Nie rozumiem... czemu ktokolwiek miałby nie wydać plików? Na każdym normalnym hostingu to zrobią. Piszesz o jakiejś patalogii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Nie rozumiem... czemu ktokolwiek miałby nie wydać plików? Na każdym normalnym hostingu to zrobią. Piszesz o jakiejś patalogii. To raczej złe doświadczenie sprzed X lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 @mondziu czytaj ze zrozumieniem, to nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Od tego też są backupy ręcznie robione przez użytkowników. ~ Poleca B. Juszczyk z 2Be.pl 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2016 Ale ja akurat robię ręcznie te backupy i nie wyobrażam sobie by ich nie mieć. Problem tylko w tym, że zazwyczaj można kliknąć jego utworzenie dopiero w dziwnych godzinach. Ale jakoś tam się udaje to ogarnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2016 W czym Ty je robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2016 W DA pewnie, tam można ograniczyć wykonywanie backupu do konkretnego przedziału godzin dla usera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2016 (edytowany) Ale ja akurat robię ręcznie te backupy i nie wyobrażam sobie by ich nie mieć. Problem tylko w tym, że zazwyczaj można kliknąć jego utworzenie dopiero w dziwnych godzinach. Ale jakoś tam się udaje to ogarnąć. u dziwnych usługodawców dziwne godziny to taki żarcik ale jeżeli backup nie jest wielkości powiedzmy 20GB czy 40GB to bez problemu można go wykonać w panelu w dowolnych godzinach. Przynajmniej my z takiego założenia wychodzimy że jest on ważny dla klienta i nie zabraniamy specjalnie takich działań nawet za dnia. Edytowano Marzec 18, 2016 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 No ja mam DA, od 23 do 9 rano mogę robić kopie zapasowe, ale o ile o tym pamiętam, to nie jest to problemem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2016 Możesz robić w każdej godzinie ale od 23 do 9 to optymalny czas ze względu na mały ruch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2016 Wiem - jeśli to miałoby mieć wpływ realnie na działanie serwera to jest to zrozumiałe - w sumie gdyby nagle jakaś część userów przy największym ruchu zaczęła robić ogromne kopie zapasowe to mogłoby się zrobić nieciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olek87 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2016 Ja robie backupy o ludzkich godzinach i nigdy nie było problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stania 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2016 Kolego napisałem wyraźnie, że nie da się stawiać sklepu na darmowym hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2016 Kolego napisałem wyraźnie, że nie da się stawiać sklepu na darmowym hostingu Nie długo to będziecie twierdzić że na współdzielonych hostingach nie da się postawić sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stania 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2016 Da się i na darmowym ale z profesjonalizmem ma to tyle wspólnego co ja z Astronomią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach