luki 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2006 Witam ! Poszukuje jakiegoś taniego servera VPS bądź już dedyka. Najlepiej w niemieckiej serverowni. Moje wymagania to: 20 gb HDD oraz 1 TB limit transferu na łączu jakimś okolo 50 mbits. Co do procesora oraz dokladniejszej specyfikacji nie mam wymagan. Jak macie jakies ciekawe oferty piszcie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 Witam !Poszukuje jakiegoś taniego servera VPS bądź już dedyka. Najlepiej w niemieckiej serverowni. Moje wymagania to: 20 gb HDD oraz 1 TB limit transferu na łączu jakimś okolo 50 mbits. Co do procesora oraz dokladniejszej specyfikacji nie mam wymagan. Jak macie jakies ciekawe oferty piszcie ! myślisz ze ci vps pociagnie 1TB transferu? chyba się mylisz lepiej zabezpiecz się w silnego dedyka jeśli to nie ma być download. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luki 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 myślisz ze ci vps pociagnie 1TB transferu?chyba się mylisz lepiej zabezpiecz się w silnego dedyka jeśli to nie ma być download. No dobra pisalem moze to byc dedyk ale nadal neiwidze jakiejs konkretnej oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach