JacekG 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2015 Witam, Zmieniliśmy ostatnio layout w drukarni. Moglibyście spojrzeć i powiedzieć co o nim sądzicie? Wszelkie sugestie są mile widziane. (niekoniecznie dotyczące skórki). Adres: http://drukarniaonline.net Pozdrawiam Jacek G Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2015 Moim skromnym zdaniem jest zbyt pstrokato, przez tą żółć i nie wiadomo na czym wzorku skupić zaraz po wejściu. Może trochę zredukować ilość tej żółci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2015 Od razu po wejściu skojarzyło mi się z Paczkomaty.pl Ramka "NEWSLETTER" mogłaby być niżej, na równi z "KONTAKT" i "PRODUKTY" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draslmy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2015 Dobra kolorystyka, przyciąga uwagę . Podoba mi się stronka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2015 Kolorystyka bardziej kojarzy się z firmą paczkową/kurierską niż z drukarnią. Pomijając już to wygląda dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ihatur 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2015 Jak na nowy layout to strasznie wąska ta strona, oglądam ją na fullhd gdzie mogłaby mieć spokojnie 20% więcej na szerokość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacekG 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 @Ihatur Mieliśmy spory dylemat jaką szerokość wybrać. Wcześniej była 1240px, ale stwierdziliśmy jednak, że jest przesadzona. @MazuLuka Dzięki, zastanowię się nad tym @Pokuć Generalnie, nie to miałem na myśli z tą kolorystyką, ale coraz częściej słyszę taką opinie Dzięki wszystkim za opinie, pozostaje mi tylko przy okazji zaprosić do korzystania z usług ; ) Pozdrawiam Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2015 (edytowany) W porządku. Nieco niepotrzebnie się przeładowuje przy zmianie parametrów zamówienia oraz brakuje informacji o kosztach wysyłki (a przynajmniej brakuje w widocznym miejscu). No i SSL powinien być przy rejestracji. Edytowano Sierpień 16, 2015 przez blfr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach