lightofheaven 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2015 Witam, od 2 dni próbuję, niestety bezskutecznie zainstalować wordpressa na systemie operacyjnym Debian 8. System stawiałem na nowo 3-4 razy próbowałem na 3-4 poradnikach, nie działa mi to :/ Dziękuję za ewentualne odpowiedzi. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2015 Powiedz precyzyjnie co nie działa to chętnie pomożemy - zarazie poza tym ze masz debiana 8 i nie działa ci wordpress to nic nie wiemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2015 Ale musisz przyjść z jakimś konkretnym problemem, bo tak to jak możemy doradzić? Napisać kolejny poradnik? Instalujesz nginksa, php-fpm, mysqla, konfigurujesz. Dodajesz bazę, dodajesz użytkownika (systemowego oraz bazy), wgrywasz pliki na konto tego nowego użytkownika, nadajesz uprawnienia i odpalasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lightofheaven 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2015 Dobra, mam, odpaliła się stronka z konfig. Gdyby ktoś miał problem z instalacją WP 4.2 (CMS) na Debianie 8 Link do poradnika: https://www.atlantic.net/community/howto/installing-wordpress-on-a-debian-8/ W razie gdyby link wygasł, zrzut strony w załączniku. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach