Viva 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2015 Witam. Mam problem z serwerem VPS zakupionym w Hosteam. IP serwera: http://178.217.185.213/ Problem polega na tym że mogę spokojnie wejść na serwer przez SSH i www (ping też leci), ale nie mogę wejść na TS3 który jest uruchomiony na porcie 9987, wyświetla po prostu <20:51:26> Trying to connect to server on 178.217.185.213 <20:51:32> Failed to connect to server Support nie może mi pomóc, moi znajomi mogą normalnie na niego wejść, ja nie. Tak samo jest z niektórymi innymi adresacjami z hosteam, co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2015 (edytowany) Otworzyłeś port na firewallu? Z tego, co widzę jest zamknięty, więc znajomi też nie połączą się na porcie 9987. Edytowano Sierpień 7, 2015 przez behemoth (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viva 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2015 Ale znajomi są na ts'ie... Tylko ja nie mogę wejść. iptables -L Chain INPUT (policy ACCEPT) target prot opt source destination ACCEPT tcp -- anywhere anywhere tcp dpt:9987 ACCEPT udp -- anywhere anywhere udp dpt:9987 Chain FORWARD (policy ACCEPT) target prot opt source destination ACCEPT tcp -- anywhere anywhere tcp dpt:9987 ACCEPT udp -- anywhere anywhere udp dpt:9987 Chain OUTPUT (policy ACCEPT) target prot opt source Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach