qwertyu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2015 (edytowany) Witam, Planuje zakup nowego smart fona i mam kłopot bo nie za bardzo wiem co wybrać Mój budżet zamyka się w kwocie 1300zł, na oku mam Asus Zenfone 5 oraz Samsung galaxy note 3. Miał ktoś może jeden z nich? Jak się sprawuje? Albo może polecicie coś innego? Edytowano Sierpień 7, 2015 przez qwertyu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2015 Zdecydowanie Moto G. Najważniejsze przy Androidzie to czysty system i aktualizacje, bo utknięcie na starej wersji, jeszcze z wątpliwej jakości ulepszeniami i dodatkami producenta szybko robi się uciążliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2015 Osobiście od kilku miesięcy używam Lumii 735 i jestem szczęśliwy po zostawieniu Androida Jeśli masz taki budżet, to powinieneś znaleźć Lumię 930. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2015 Zenfon just bardzo dobry, używałem go kilka miesięcy teraz jest u mojej Pani, dział idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2015 Coś z czystym androidem i dobrym wsparciem, Moto G będzie wybitny, może być też jakiś starszy Nexus (za 1300 chyba piątkę powinieneś już dostać bez problemu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2015 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2015 Zenfon just bardzo dobry, używałem go kilka miesięcy teraz jest u mojej Pani, dział idealnie. działał* idealnie powinno być hah. Osobiście preferuję LG w porównaniu do samsungów (moja pólka niestety dość niska 500-900zł w rodzinie) i sprawują się super. Do tego gumowa obejma na całość + folia na ekran i nie wiesz że tego używasz a przy "terenie" jest bardzo przydatne. Tyle co dzieciaki używały i spadł gdzieś to zarobiliśmy na serwisie *set złotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2015 działał* idealnie powinno być hah. Czas teraźniejszy, DZIAŁA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2015 działał* idealnie powinno być hah. Mam Zenfona 4 dual simke. Działa bezproblemowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 Jak Moto G to najlepiej nowe, trzeciej generacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kozzanna85 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 Ja mam Nokię Lumię 735 od kilku miesięcy i stwierdzam, że to był najlepszy wybór. Świetnie się użytkuje i polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ceram 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2015 Ja również mam Nokię Lumie i nie wyobrażam sobie innego sprzętu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natec90 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2015 Z propozycji forumowiczów też wybrał bym Lumie. Zawsze można skorzystać z rankingów i porównań zamieszczanych w sieci. Tak w punktu widzenia użytkownika do trudno mi jednoznacznie powiedzieć ale wolałbym używany za cenę 1300 PLN z wyższej półki niż nowy w tej cenie oczywiście jeżeli używany jest od pewnego sprzedawcy, jest zadbamy i w 100 % sprawny ale decyzja należy do Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2015 IMHO wybór używanego, starszego telefonu i niepopularnego systemu szybko stanie się obciążeniem. Lepiej wybrać nowy, budżetowy telefon, który będzie aktualizowany przez producenta z szeroko wspieranym systemem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2015 Android ma ten plus, że jeśli wybierzesz popularny model to community jest w stanie wspierać twój telefon aktualizacjami systemu przez co najmniej kilka lat, sztucznie przedłużając życie telefonu. Przykładowo ja sobie kompiluję mojego ArchiDroida na Androidzie 5.1.1 na Galaxy S3, który zakończył swoje życie na Androidzie 4.3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach