kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2015 (edytowany) Mam mały problem z moim serwerem vps. Podłączam do niego masterboosta wszystko działa, lecz gdy już się połączy z bazą MYSQL to wyskakuje niżej podany błąd, wiecie co z tym zrobić? root@masterboost:/master# python ms.py Uruchamianie listy serwerow Laczenie z lista serwerow Boost <type 'exceptions.NameError'> wersja pythona to 6.6.6 lecz na wersji 7.3.6 też miałem ten błąd. Edytowano Sierpień 7, 2015 przez kolorek1 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2015 Nie ma takich wersji Pythona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2015 przepraszam posiadam wersje 2.6.6 a na wersji 2.7.6 też miałem ten błąd. Próbowałem na dwóch systemach Debian i Ubuntu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2015 Odświeżam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach