kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 Podczas instalacji skryptu z tego tematu (ostatni post tam jest link do dl) od strony serwera vps wyskakuje mi następujący błąd. instalacja została wykonana tak jak było napisane w instrukcji.Serwer vps utrzymuje na exone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 Zapewne źle skonfigurowany config ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 (edytowany) Konfigurowałem tak jak było w instrukcji. [OPTIONS]# Adres IPHOST = adres ip mojego vps..# Port dla serwerów HL1 (CS 1.6 TF), wpisz OFF aby wyłączyćPORTGS = 27011# Port dla serwerów Source(CS:S, HL2), wpisz OFF aby wyłączyćPORTS = OFF#Port dla serwerów Quake, wpisz OFF aby wyłączyćPORTQ3 = OFF# Tryb pracy:# MYSQL - Korzystanie z bazy MYSQL# BOOST - Korzystanie ze skryptu Boost'a# FILE - Korzystanie z zapisu do pliku na serwerzeMODE = BOOST# Wyłaczenie pokazywania pingu. 1 - ON. 0 - OFF.NOPING = 0# Refresz listy serwerów w sek.REFRESH = 60# Ustawienia developerskieVERSION = 1.22.1aDEBUG = 0[FILE]# Odczyt serwerów cs 1.6FILECS = serverscs.txt# Odczyt serwerów HL1FILEHL = servershl.txt# Odczyt serwerów cssFILECSS = serverscss.txt# Oczyt serwerów HL2FILEHL2 = servershl2.txt# Odczyt serwerów QuakeFILEQ368 = serversq368.txt# 1 - Losowa kolejność serwerów, 0 - wyłączoneRANDOM = 0[LOG]# 1 - Włączenie logowania do pliku ms.log, 0 - Wyłączenie logówLOG = 1LOGERR = 1# 1 - Logowanie informacji z konsoli, 0 - Wyłączenie informacji z konsoliCONSOLE = 1# Ustawienia zapisu do plikówMODE = MYSQLHOST = localhostNAME = masterUSER = master << tego nie uzupełniamPASSWORD = masterserver# Tabela z lista logówTABLE = mslog[MYSQL]HOST = 127.0.0.1NAME = dbname << tego nie uzupełniamUSER = dbuserPASSWORD = dbpass# Tabela z listą serwerówTABLE = t2# 1 - Losowe ładowanie serwerów, 0 - WyłączoneRANDOM = 0[bOOST]HOST = tutaj mój hostNAME = nazwa bazyUSER = nazwa usera bazyPASSWORD = haslo mojej bazy# tabela z listą serwerówTABLE = servers Edytowano Sierpień 4, 2015 przez kolorek1 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach