Marceli99 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 (edytowany) Witam! Poszukuję hostingu pod niewielkiego bloga opartego na wordpressie (oczywiście bez makabrycznej ilości wtyczek) oraz z miejscem na parę zdjęć umieszczanych w serwisie allegro. Nie ukrywam, że bardzo zainteresowała mnie oferta zenbox.pl, a najbardziej ich system rozliczania za usługi. Martwi mnie fakt umieszczania zdjęć, gdyż nie wiem czy ich wyświetlenie nie powoduję czasem naliczania UU. Blog z góry powiem, że jest dobrze zoptymalizowany pod zużycie transferu. Przewiduję 60-70 wizyt dziennie na początek. Edytowano Sierpień 4, 2015 przez Marceli99 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 Prawdopodobnie wyświetlenie samego zdjęcia nie powoduje, bo oni używają Piwika. Ale najlepiej zapytać w ich supporcie. Jednocześnie dowiesz się, czy aprobują takie zastosowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzecho 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 Ja proponuję http://www.hoste.pl/hosting/serwer-eco Jasne zasady, stała stawka roczna, domena gratis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marceli99 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 Właśnie napisałem do nich w tej sprawie. Ja proponuję http://www.hoste.pl/hosting/serwer-eco Jasne zasady, stała stawka roczna, domena gratis. Dziękuje za propozycję. Przejrzę każdą ofertę, jednak preferuję czołowe firmy, a tej nawet nie widzę w TOP100. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 top100 jest wyłącznie lokalnym wyznacznikiem użytkowników tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marceli99 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 top100 jest wyłącznie lokalnym wyznacznikiem użytkowników tego forum Doskonale o tym wiem, ale jednak opinie są rzeczą najważniejszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 ja wręcz bym unikał traktowania tego poważnie, zobacz jakie 3 firmy są na samej górze to firmy z kruczkami, które połechcą cię czymś darmowym lub bardzo tanim a potem zapier.... ci ceną z kosmosu na następny rok top100?ok, ale przede wszystkim polegaj na własnym rozsądku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marceli99 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 ja wręcz bym unikał traktowania tego poważnie, zobacz jakie 3 firmy są na samej górze to firmy z kruczkami, które połechcą cię czymś darmowym lub bardzo tanim a potem zapier.... ci ceną z kosmosu na następny rok top100?ok, ale przede wszystkim polegaj na własnym rozsądku Trzeba było tak od razu. Czyli zenboxa lepiej unikać? Nie ukrywam, że poprzednio korzystałem z usług proserwer, jednak jakość tej firmy pozostawia wiele do życzenia. Nie mam dużych wymagań, jednak zależy mi na czymś więcej niż słynny proserwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 pisałem o 3 pierwszych ;p ktore aż dziw bierze że tam są az, home, nazwa jednego znajomego bede ewakuowal pod koniec roku z nazwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marceli99 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 pisałem o 3 pierwszych ;p ktore aż dziw bierze że tam są az, home, nazwa jednego znajomego bede ewakuowal pod koniec roku z nazwy W takim razie mówimy o czymś innym. ;p Patrzyłem na rubrykę z najlepiej ocenianymi firmami. Myślałem, że to jedno i to samo, a tak nie jest. Wyżej wymienione firmy nawet nie biorę pod uwagę. Na moje oko są to zwykłe masówki. Zenbox właśnie odpisał na moje pytanie i dowiedziałem się, że nie ma problemu z trzymaniem u nich zdjęć. Lecz każde wyświetlenie nalicza się do UU. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 Hej!Mamy wielu klientów, którzy utrzymują u nas zdjęcia na aukcje Allegro. Bardzo dużo klientów korzysta również z Wordpressa, dla którego udostępniamy automatyczny instalator.Zapoznaj się z naszą ofertą, może będzie odpowiednia: https://hostinghouse.pl/hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 Możesz również zerknąć na naszą ofertę: https://swhosting.pl/oferta/hosting Działamy od 2009 roku. Wszystkie pakiety posiadają wysokie limity transferu, więc zarówno blog, jak i zdjęcia wyświetlane na allegro zbyt szybko go nie zużyją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 (edytowany) Zapraszam do naszej oferty, serwery seria Basic: http://www.mzone.uk/basic-ssd Dyski SATA + SSD Wspólne cechy oferty: Trzy kopie zapasowe Monitoring 3 niezależne systemy, jeden bezpłatny z dostępem dla klienta Markowe serwery Support 24/7 Directadmin PL Installatron Edytowano Sierpień 4, 2015 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 chciałeś zenboxa, zobacz jak kończą strony tam hostowane: http://skillsweb.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 Kori, wrzuć na luz. Wiesz dlaczego domena została zawieszona? Może user przekroczyl ilość UU albo złamał regulamin? Nie sądzę, żeby chłopaki od tak zawiesili sobie domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 (edytowany) w zasadzie chciałem wskazać potencjalnemu kupującemu że ten model nie jest zbyt dobryi by zobaczył jak może skończyć jego strona, a że złamał regulamin nie pomyślałem a może jakiś ddos i uu sobie znikają Edytowano Sierpień 4, 2015 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marceli99 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 a może jakiś ddos i uu sobie znikają To właśnie mnie martwi. Co jeśli taka sytuacja będzie miała miejsce? Myślę, że nie trudno nabić komuś UU w jakiś niezbyt ładny sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 Witam Od 2GB do 20GB / nielimitowany transfer: http://sixwishlist.com/hosting/ Pozdrawiam Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 To właśnie mnie martwi. Co jeśli taka sytuacja będzie miała miejsce? Myślę, że nie trudno nabić komuś UU w jakiś niezbyt ładny sposób. Można bardzo łatwo, tylko po co? Takie niebezpieczeństwo będziesz miał wszędzie, czy będzie Ci ubywać transferu, czy też odwiedzin. Strony nie są za darmo, często utrzymanie strony jest bardzo kosztowne i w niektórych przypadkach nie radziłbym iść na budżetówkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 zauważ że są hostingi bez limitów transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 (edytowany) Tak podałem tylko przykład, ale nie ma transferu bez limitów, jest tylko oferta. Już zmęczony jestem, musiałem poprawiać Dobranoc! Edytowano Sierpień 4, 2015 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marceli99 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2015 Szukałem, szukałem i nie znalazłem nic ciekawego. Oferty wszystkie z tematu przejrzałem i jest parę ciekawych, ale jeszcze muszę to dokładnie przemyśleć. Na chwilę obecną przetestuję 14 dniowy okres próbny na zenboxie. Zobaczy czy spełni moje wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2015 Ile potrzebujesz miejsca pod te zdjęcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marceli99 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2015 To tak jakbyś zapytał "Ile będziesz żyć?". Zapotrzebowanie jest różne. Raz będzie to 40 mb, a raz 200 mb. Na pewno nie będą to gigantyczne wielkości, ale jednak jakieś będą. Zdjęcia są bardzo wysokiej rozdzielczości i na zależy mi żeby takie zostały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2015 Szukałem, szukałem i nie znalazłem nic ciekawego. Oferty wszystkie z tematu przejrzałem i jest parę ciekawych, ale jeszcze muszę to dokładnie przemyśleć. Na chwilę obecną przetestuję 14 dniowy okres próbny na zenboxie. Zobaczy czy spełni moje wymagania. Widocznie słabo szukasz lub masz kryteria których nie podałeś To tak jakbyś zapytał "Ile będziesz żyć?". Zapotrzebowanie jest różne. Raz będzie to 40 mb, a raz 200 mb. Na pewno nie będą to gigantyczne wielkości, ale jednak jakieś będą. Zdjęcia są bardzo wysokiej rozdzielczości i na zależy mi żeby takie zostały. Utrzymanie zdjęć to nie problem ponieważ mamy cache pod obiekty graficzne utrzymywane na oddzielnych zasobach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach