mondziu 2 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2015 O zenboxie widziałem tyle dziwnych wpisów, że szok - w podobnym stylu, również na FB. Wszystko to wygląda bardzo podejrzanie. Nie korzystam z usługi - wiem tyle że ma dziwną formułę, ale nigdy jej nie testowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiczer 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2016 Ja dla początkujących osób polecam hosting w Cal.pl bardzo prosto i przejrzyście przedstawiona oferta każdy się połapie, cena także przystępna biorąc pod uwagę parametry serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mekon 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2016 W ogóle co to jest za temat - hosting dla amatora? Wybierając dobry hosting, niezależnie od wybranego pakietu powinniśmy dostać przestrzeń na naszą stronę i pliki, która nie będzie zaliczała cały czas padów oraz która obsłuży większość systemów cms i crm. Tak, więc dla amatora będzie najlepszy hosting w dobrej firmie, a kwestia pakietów - liczba GB cy tranferu to indywidualna sprawa, którą zawsze w jeden dzień można zmienić (rozszerzyć). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2016 Ci z cal są jedyni w swoim rodzaju ;-) To oczywiste - najpierw jakość działania, rozsądna cena, porządny support. Kim nie będzie odbiorca to wiadomo, że musi mu zależeć przede wszystkim na jakości i szybkości działania usługi co nie? Hosting ma spełniać określoną rolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach