Viva 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2015 Witam! Szukam nowego telefonu, trafiłem na allegro na taką ofertę: http://allegro.pl/show_item.php?item=5566589643 Autor twierdzi że telefony są nowe i oryginalne, ale... zastanawia mnie fakt tak niskiej ceny ponieważ wszędzie kosztuje on około 550zł a tutaj tylko 440zł. Zadałem pytanie sprzedającemu, oto odpowiedź: DŁUGĄ DOSTAWA DLA TEGO TAKA CENA I TYM ŻE PŁACISZ TERAZ A MUSISZ TYLE CZEKAĆ PRODUCENT SIE NIE WYRABIA I DLA TEGO OBNIZA CENY DLA TEGO MUSZE JEMU SZYBKO WPŁACIC ŻE BY JAK ODCZEKAM TO WYSYŁKAM KLIENTOM Jak poprosiłem podać więcej info typu kraj pochodzenia, numer IMEI to pani zaczęła mnie obrażać Co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2015 Długa dostawa = sprzedawca zamawia towar w Chinach na Twój adres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viva 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2015 No tak Wszystko dodane dzisiaj po moich dokuczliwych mailach Dodano 2015-07-26 13:16TELEFONY NIE SĄ Z CHIN!!!! WIEC PROSZE UWAZNIE CZYTAĆ AUKCJE Dodano 2015-07-26 15:05PRAGNE POINFORMOWAĆ PAŃSTWA ŻE DOSTAWA BEDZIE KTÓTSZA CZYLI DO 30DNI OD WPŁATY ROZMAWIAŁEM W TEJ SPRAWIE Z PRODUCENTEM WIEC UDANYCH ZAKUPÓW Dodano 2015-07-26 16:39odpowiadając na pytania :telefony są prosto od producenta z legalnego zrodła dzieki dobremu wejsciu producenta telefony sa polskie i pewne dla tego przyjmuje tylko wpłaty payu dla waszego bezpieczenstwa a zgodnie z aukcją macie do 14 dni na zwrot gdy by nie było cos tak jak w opisie opisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2015 Widać że ta aukcja to jakaś ściema. Nie ryzykowałbym zakupu ale może warto przestrzec innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viva 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2015 Pani dodała kolejną informację Dodano 2015-07-26 17:28odpowiadam na najczestsze pytania;;;Telefony nie sa chińska podróbka,telefony posiadaja gwarancje producenta która mozna realizować w każdym serwisie mającym umowe z SAMSUNG POLSKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2015 http://allegro.pl/show_user.php?uid=25335415&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg I wystarczy już podziękować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viva 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2015 http://allegro.pl/show_user.php?uid=25335415&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg I wystarczy już podziękować 14 paź 2013 więc sam nie wiem. Ta Pani mnie po prostu dobija długi termin dostawy bo nie tylko ja biore od dostawcy tylko całe allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2015 Już po samym tonie wypowiedzi można pomyśleć że coś nie gra. Pamiętaj że są wakacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2015 (edytowany) Ja się kiedyś tym zajmowałem , i jeśli chcesz otrzymać pewny towar zalecam kupno przez http://www.aliexpress.com a nie przez allegro. Oni zarabiają tylko i wyłącznie na przesyłkach lub marży z kosmosu a większość chińskich telefonów dostaniesz do 200-300zł. Przesyłka jest darmowa Edytowano Lipiec 26, 2015 przez Łukasz Bodziony (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viva 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2015 Rozwiałem wszelkie wątpliwości, Pani w końcu podała numer IMEI jednego z "telefonów" po szybkim sprawdzeniu okazało się oczywiście że on nie istnieje czyli telefon to podróba A więc... Może ktoś coś polecić do 500-600zł z androidem i dobry aparatem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2015 Polecam w tej cenie Sony Xperia E3 pewny szybki stabilny i z dobrym aparatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2015 Gdyby budżet nieco wyższy mógłbym polecić LG G3 S. Mam go ~miesiąc czasu, po aktualizacji do 5.0.2 jestem z niego zadowolony. Upadł już parę razy na panele, na bruk - póki co nic się z nim nie stało. Nie łapie zadyszek, zdjęcia też wychodzą w miarę przyzwoicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach