Westbam 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2015 Witam Panowie, Potrzebuje pilnej pomocy. Kolega z pracy idzie na 3 tygodnie urlopu przez co musze przejąć jego obowiązki.. Nie chce biegać od komputera do komputera dlatego mam prośbę. - Jest możliwość automatycznego ODBIORU wiadomości w TB i dodatkowo by te wiadomości (kopie) przesyłał na mojego maila? (bym tylko włączył jego komputer i TB a samo przesyła do mnie wiadomości) ? DZięki z góry za pomoc ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2015 Nie prościej by było po prostu przekierować poczty na twój e-mail? Chyba macie poczte w firmowej domenie i ktoś to obsługuje kto mógłby to zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2015 Albo dodać jego konto do swojego klienta poczty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2015 To dupa bo osoba zajmująca się pocztą jest zewnętrzna - i słaby z nią kontakt. myslałem że da się stworzyć filtr / przekierowanie automatyczne by KOPIE wiadomości ze skrzynki ODBIORCZEJ przesyłał również do mnie. a jakieś IMAP ? troche o tym pisza tylko ja nie mam pojecia co to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2015 Dodaj jego konto do swojego klienta i powinno być po problemie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2015 Zrób sobie pop3 z opcją trzymania maili na serwerze. Później jak tamta osoba będzie chciała to pobierze sobie wszystkie maile ze skrzynki aby mieć do nich wgląd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach