wad 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2015 Witam zastanawiam się nad wyborem. I tu jest kwestia taka serwer ma obsługiwać proste strony www i małe sklepiki Netdc server VPS z directadmin (link) Podobno też na VPS można istalować Noda ale na stronie netdc nie znalazłem informacjii vs zenbox pakiet 5k (link) . Zenbox podoba mi się z powody statystyk i podobno jest szybki. Ale limit 5000 unikalnych użytkowników - czy to dużo. . Czy ktoś na zenbox-e instalował composera bo nowa wersja Contao 4 będzie tylko tak instalowana.? A wy jaki byście wzieli??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2015 5 000 unikalnych odwiedzin miesięcznie, to zaledwie 166 dziennie, więc mało.Mamy kilku klientów (przynajmniej tylu kojarzę), którzy trzymają blogi z >1 000 odwiedzin dziennie na pakiecie za 30/60 PLN + VAT rocznie.. Jeśli chcesz testować różne skrypty, to zapraszam do złożenia zamówienia i skorzystania z 7 dni testu: https://hostinghouse.pl/hostingNie trzeba mieć milionów monet na utrzymanie "prostych" stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2015 Witam zastanawiam się nad wyborem. I tu jest kwestia taka serwer ma obsługiwać proste strony www i małe sklepiki Netdc server VPS z directadmin (link) Podobno też na VPS można istalować Noda ale na stronie netdc nie znalazłem informacjii vs zenbox pakiet 5k (link) . Zenbox podoba mi się z powody statystyk i podobno jest szybki. Ale limit 5000 unikalnych użytkowników - czy to dużo. Masz u nas 14 dni na testy bez zobowiązań w zenbox.pl, możesz przekonać się, że warto. 5 000 UU jest rozliczanych w skali miesiąca, czy to dużo czy mało zależy jak na to patrzeć, ceny ustaliliśmy aby zachować jak najlepszą korelację cena/jakość i nie konkurujemy z budżetowymi rozwiązaniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2015 Na serwerze VPS właściwie zainstalujesz wszystko co potrzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach