kyniu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2015 Witam czy kojarzycie może (prócz home i kei) hostingi z własnym panelem online do obsługi poczty email ? (nie chodzi mi oczywiście o programy Squirrelmail czy Roundcube które są dostępne na większości hostingów) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2015 nazwa ma chyba autorski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2015 Naprawdę takiego szukasz? Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2015 nazwa ma "autorski" ale ja już wolę Roundcube x100 razy od ich tworu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2015 (edytowany) nazwa ma "autorski" ale ja już wolę Roundcube x100 razy od ich tworu To fakt najlepszy to on nie jest. Edytowano Lipiec 13, 2015 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kyniu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2015 Naprawdę takiego szukasz? Dlaczego? Wydaje mi się że na wielu hostingach Roundcube nie ma na przykład skonfigurowanego spam filtru. Jeśli chodzi o Squirrelmail to nie odpowiada mi ten program. Na home jest tragedia (nie tylko z programem pocztowym), na kei daje radę ale sam serwer jest dla mnie za drogi (trzymam tam w zasadzie kilka statycznych stron i jednego bloga które nie generują dużego ruchu) - więc nie są mi potrzebne zasoby które oferują a szkoda mi płacić prawie 400 pln rocznie (chociaż firma świetna i hosting wart tej ceny wg mnie) i na razie mam tam strony tylko ze względu na pocztę. A potrzeby jest mi skrypt online żeby móc się logować z kilku miejsc i przez kilka osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2015 (edytowany) home [...] (chociaż firma świetna i hosting wart tej ceny wg mnie) O.O pewnie dlatego że nie korzystałeś z żadnego innego Przecież przykładowo w DA masz do dyspozycji Spamassassina i na nim ustawiasz filtry, a nie w Roundcube. Edytowano Lipiec 13, 2015 przez protoplasta (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2015 roundcube to skrypt, mozna go przecież zainstalować na kazdym serwerze w każdej firmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2015 Kyniu, filtry antyspamowe są niezależne od klienta poczty, więc to nie RoundCube jest problemem. Marek dobrze wspomniał - RoundCube to zwykły skrypt PHP i możesz zainstalować go na dowolnym hostingu. Jeśli potrzebujesz zawodowej usługi pocztowej, to zainteresuj się Zoho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2015 Witam czy kojarzycie może (prócz home i kei) hostingi z własnym panelem online do obsługi poczty email ? (nie chodzi mi oczywiście o programy Squirrelmail czy Roundcube które są dostępne na większości hostingów) Jeżeli chcesz mieć bardzo dobry system webmail + kalendarz z synchronizacją i webdysk to zapraszam. Adres email w profilu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webd.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 witam, roundcube squirellmail i horde w cenie hostingu i rzeczywiście - filtry spamowe możesz ustalić w SpamAssasinie. Polecamy sie w razie dalszych pytań pod sprzedaz@webd.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach