Kazuhu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2015 Witam. Szkukam kogoś do współpracy kto posiada licencję ts3.Bez różnicy jaką, może być non-profit albo ALL itp.Więcej szczegółów :GG: 53847294email: paba9@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2015 Jak ci zależy to napisz w poście o co chodzi. Mam NPL'kę i szczerze wątpię, żeby twoja "współpraca" nie kłóciła się z warunkami licencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2015 Mam licencje dla programisty, co potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazuhu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2015 Potrzebuję licencji na minimum 128 slotów chociaż.Gdyż chce stworzyć publika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2015 Poszedł @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazuhu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2015 odpisałem na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazuhu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2015 @refresh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazuhu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2015 refresh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2015 Napisz tutaj więcej szczegółów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazuhu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2015 Wyżej pisałem informacje skromne po więcej na gg prosze pisać lub mail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2015 Żadna świadoma osoba mająca licencję TS3 nie użyczy jej obcej osobie do postawienia swojego serwera ot tak, na krzywy ryj. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2015 Potrzebuję licencji na minimum 128 slotów chociaż. Gdyż chce stworzyć publika Wakacje w trakcie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2015 To teraz licencje nie są przyznawane na adres IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2015 To teraz licencje nie są przyznawane na adres IP? DEV nie, reszta pewnie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2015 NPL są ale AAL nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazuhu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2015 refresh jak ktoś ma jakąś licencję non profit proszę o kontakt ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach