eska97 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2015 Witam, mam zarejestrowaną domenę w az.pl i mam pytanie: Posiadam serwer TS3 oraz stronę WWW. Oczywiście nie będę miał tych 2 rzeczy na jednym IP. Jak ustawić konfigurację DNS tak, że gdy wpisze ktoś w TS'a domena.pl przekieruje go na adres IP TS, a gdy domena.pl w przeglądarce przekieruje na stronę www. Wydaje mi się, że mogę to zrobić dzięki SRV, ale moglibyście mnie upewnić i pokazać jak wy byście to zrobili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2015 Spróbuj tak: nazwa usługi: ts3 protokół: udp host: host, którego chcesz używać do łączenia z ts waga: 5 port: port, gdzie masz ts-a (domyślnie 9987) wskazanie: host serwera, gdzie masz serwer ts Co to za panel w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eska97 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) az.pl to jest, tak jak mówiłem. Uzupełnione tak wyrzuca: Wystąpiły błędyNiepoprawny format pola protokółNiepoprawny format pola usługa Edytowano Lipiec 8, 2015 przez eska97 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eska97 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2015 znalazłem jak to zrobić. http://teamspeak3.pl/article/konfiguracja-tsdns/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach