Emil. 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2015 (edytowany) Witajcie, W dzisiejszej sprzedaży mam do zaoferowania domenę HolyShit.pl która funkcjonuje od 2008roku, usługodawcą domeny jest firma home.pl. Domena jest opłacona do 11 października 2015roku. Również mam do zaoferowania cały projekt, więcej informacji na holyshit.pl Cena jest do uzgodnienia. Płatność: PayPal Kontakt, Email: smieszny1995@tlen.pl GG: 47129899 Prywatna wiadomość na forum. Kłaniam się. Edytowano Lipiec 6, 2015 przez Emil. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2015 Nie mogę linku wkleić aczkolwiek aukcja jest na allegro pod tytułem: HolyShit.pl - prawie 8 lat na scenie sieci serwerów multiplayer Będę wdzięczny jak ktoś wstawi link, bo ja nie mam możliwości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nysh 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2015 http://allegro.pl/holyshit-pl-prawie-8-lat-na-sieci-gier-multiplay-i5553577405.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2015 Oferta nie aktualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach