JakubC 43 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2016 Fosę również moge zgasić floodujac równocześnie z PL jak i zagranicy rozważałeś karierę gaśnicy? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ubinoob 12 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2016 Generalnie rzecz biorąc "działa", ale na UDP w trakcie ataku to nie liczcie - nie będzie go wcale. Konfiguracja wanguarda jest mocno przeciętna, tak naprawdę robi co chce i wycina co chce (mowa wciąż o UDP). Definitywnie nie do gier, jeśli o to chodzi. Na filtr kierowany jest cały ruch, bez znaczenia czy to peering czy tranzyt i skąd pochodzi atak, więc skutki filtracji są globalne dla danego IP. Kwestia selektywnego rozgłaszania adresów na blackholing wiąże się z tym, że i tak "oberwie" cały TPNET (Orange), bo ruch hawe>tpnet odbywa się przez tier1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2016 rozważałeś karierę gaśnicy? Rozważałem Widząc co się dzieję z dedykami ze sprinta podczas ataku DDoS z ( darmowych! ) stresserów aż się płakać chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2016 Rozważałem Widząc co się dzieję z dedykami ze sprinta podczas ataku DDoS z ( darmowych! ) stresserów aż się płakać chcę Oh straszne Przynajmniej nie ma dzieciarni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2016 (edytowany) Hej, napisałem wczoraj z prywatnego maila zapytanie na info@sprint....pl - nie dostałem odpowiedzi w sumie żadnej - mail zaginął? EDIT Haha, nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale dosłownie minutka, dwie po poście, ktoś mi odpisał Edytowano Listopad 17, 2016 przez Kszysiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubC 43 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 Wszyscy mają blackfriday, mamy I my. https://www.sprintdatacenter.pl/serwery-dedykowane/6/linia-eco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 Wszyscy mają blackfriday, mamy I my. https://www.sprintdatacenter.pl/serwery-dedykowane/6/linia-eco Ceny na pierwszą płatność czy stałe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 Ceny na pierwszą płatność czy stałe? Po okresie promocyjnym: 161,00 PLN Więc zapewne jest to na pierwszy miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 Oferta promo obejmuje pierwszy abonament. Pozdrawiam Krzysztof info@sprintdatacenter.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach