PokerPlayer 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2015 Witam nazywam się Mateusz mam ukończone 17 lat i jestem amatorskim graczem pokera odmiany turniejowej Texas Hold’em. W Pokera gram już od ponad 3 lat zainteresował mnie nim mnie mój kuzyn. Na razie nie posiadam jakiś większych wygranych w turniejach. Ubiegam się do Was przedstawicieli firm hostingowych o zasponsorowanie: -Domeny -Serwera www Mianowicie chciałbym prowadzić bloga, oraz stworzyć klub pokerowy i organizować różnego rodzaju turnieje. Oraz dzielić się tym co lubię robić z innymi J Oferuję: -Informację o sponsorze ( umieszczenie banneru w logu oraz na pierwszej stronie) Na więcej pytań chętnie odpowiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kresz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2015 Napisz do mnie wiadomość prywatną, ze szczegółami serwera i nazwą domeny. Zasponsoruję Ci jedno i drugie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PokerPlayer 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2015 Znajdą się jakieś oferty bezpośrednio od firm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2015 Ha, jeszcze wybrzydza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2015 (edytowany) Zapraszam do skorzystania z oferty 1Free.eu, oferujemy 1 GB powierzchni dyskowej na pliki strony i 10 GB transferu z możliwością zdjęcia limitu*. Domena na początek nie jest tak konieczna, ważny jest kontent. Dzięki doborowi treści na zwykłej subdomenie, np. u nas po kupnie domeny nie stracisz pozycji w google. Zapraszam do kontaktu w razie pytań:https://1free.eu/index.php?app=contactadmin@1free.euPozdrawiam. * po spełnieniu warunków ustalonych poprzez kontakt z administracją serwisu. Edytowano Lipiec 3, 2015 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kresz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2015 W takim razie powodzenia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2015 Wezwanie z Urzędu Celnego w Opolu gratis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PokerPlayer 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2015 Wezwanie z Urzędu Celnego w Opolu gratis Na jakiej podstawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2015 (edytowany) Ustawa z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną oraz ustawa z dnia 27 sierpnia 2009r. o służbie celnej Edytowano Lipiec 3, 2015 przez is_wm (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2015 (edytowany) Ustawa z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną oraz ustawa z dnia 27 sierpnia 2009r. o służbie celnej to może jeszcze chociaż art. ? ... całą ustawe to ktoś może sobie analizowac na studiach prawniczych czy innych tego typu a nie szary uzytkownik... no chyba ,że tak poprostu chciałeś nas zaciekawić Edytowano Lipiec 3, 2015 przez Rafiki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2015 Na szybko: http://antyweb.pl/urzad-celny-uznal-nasza-recenzje-aplikacji-za-promocje-hazardu-i-kazal-zablokowac-tekst/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2015 https://www.google.pl/search?q=urz%C4%85d+celny+w+opolu+hazard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach