zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2015 Siemka, Potrzebuję router który podłącze do routera za oknem tzn blisko mojego domu jest drugi domek i chciałbym podłączyć do niego router abym miał lepszy zasięg w moim domu, jest coś takiego do ogarnięcia tylko nie z firmy TP-Link ? Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2015 Chodzi ci o access pointa?8level WRT-300 Smart Droższy wariant - TP-Link TL-WR1043ND Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2015 Szukasz czegoś z WDS o ile ten pierwszy obsługuje lub z opcją client. Mam w domu WLA-5000AP i WLA-5200AP i oba sobie fajnie radzą z opcją client. Może ten starszy model czasm gubi sygnał lub się zawiesza, ale to raczej wina złego zasilacza. Wstawiasz do tego antenę i śmiga. U mnie przez 1-2 kondygnacje łapie średnio 40-50% sygnału gdzie bazowa (AP) antenka ma 2-2.5dbi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach