Tefcio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Witam! Mam na VPSie postawione forum, baze danych i serwer samp. Niedawno ktoś ddosował mi mojego vpsa, więc postanowiłem zrobić Reboota, następnie zrestartowalem apache2. I mam taki błąd. Jedynie serwer samp po włączeniu przez screen ./samp03svr dziala, na phpmyadmin nie mogę wejść, tak samo na stronę - nie ładuje mi się. Pliki wszystkie są w bazie na miejscu. Jak mogę przywrócić stronę oraz bazę do funkcjonowania? Strona wyglada tak: http://entgaming.pl/ Edytowano Lipiec 1, 2015 przez Tefcio (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2015 Jaki jest błąd bo strona się nie ładuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tefcio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2015 No właśnie taki, że się nie ładuje ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2015 Aha, mamy Ci wywróżyć czemu nie działa ? Jeżeli chcesz to mogę odpłatnie pomóc, jeżeli nie to wklej logi z apache, php i kernela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach