europrezes 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2006 Witam Czy ma ktoś doświadczenia: czy nazwa.pl nie denerwuje się na klientów, którzy zamawiają domenę, a nie opłacają faktur, by tylko domenę zarezerwować na te kilkanascie dni? Mam kilka domen, na których mi z jednej strony zależy, z drugiej nie zarobię na nich, więc je sobie trzymam. Na zmianę rezerwuję w nazwie i AZ.pl. Znacie lepsze rozwiązania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2006 Rejestracja. ...lub znajdź sobie innych "rezerwatorów" i rezerwuj w 10 na zmianę <lol>. Tylko pamietaj że po kilkudziesięciu rezerwacjach z kolei domena ostanie zablokowana na pare miesięcy. ps jesli sie wachasz nad rejestracją to znaczy że domena jest nic nie warta. A jeżeli rezerwujesz i szukaz klientów na rezerwacje to nie blokuj domen na daremno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakrol 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2006 Ja natomiast jestem juz pomału zbulwersowany tym faktem ze niektorzy ciagle rezerwują domeny , nawet do roku czasu bez checi ich wykupu. To jest jakies chore . Nask musi ukrucić takie działania . Rezerwacja 14 dni jest stratą kasy dla nich samych . TO jest jakies kiszenie domeny. Sam proboje wykupic kilka nazw ktore sa wiecznie zarezerwowane , przypuszczam ze przez tego samego człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2006 Na pewno nie przeze mnie:) Coż, reklamacje zasad obsługi domen nie do mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach