Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2015 Cześć, Sprzedam szereg książek z zakresu IT, programowania etc. Widać je na zdjęciu: Sprzedam bardzo tanio. Czekam na propozycje na PW. Byle się opłacało wysyłać. Zajmuje miejsce, trzeba się ich pozbyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2015 (edytowany) Nie chcę się wtrącać ale jak masz za takie grosze to sprzedawać to może oddaj lepiej np. do biblioteki w jakiejś szkole przynajmniej młodzież na tym skorzysta.. Ja tak robie co jakiś czas a książek miałem / mam sporo.. Edytowano Czerwiec 30, 2015 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2015 w zasadzie nie podał czy to cena za wszystko czy za sztukę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2015 (edytowany) Jak za wszystko to ja biere - oczywiście z tym starterem play'a na końcu też No i tą śrubą z Ikei bo akurat przyda mi się do biurka Edytowano Czerwiec 30, 2015 przez Spoofy (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2015 (edytowany) Nie no panowie za sztukę. Aż tak dobrze to nie ma Symfonia jak nówka w twardej oprawie więc można dostać po dobrej cenie Edytowano Czerwiec 30, 2015 przez Dawid Sz. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mondo90 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2015 Dlaczego nie wystawisz na aukcji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2015 Jak ktoś będzie chciał to wystawię. Nie mam ochoty i czasu wystawiać 16 osobnych aukcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2015 Część już sprzedana zostały: Akademia Sieci Cisco Czysty Kod Wprowadzenie do HTML5 Wstęp do CSS3 i HTML5 HTML, XHTML i CSS Projektowanie witryn dla urządzen mobilnych Sztuka podstępu Joomla! Budowa i modyfikacja szablonów Visual C++ 2008 Dwie książki w cenie 30 zł z przesyłką (wliczona w cenę). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach