Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2015 Planuję na dniach kupić tablet Samsung Galaxy Note 12.2 LTE (pytania zadawałem w temacie obok). Jak tylko dostanę pożyczkę to z miejsca składam zamówienie - liczę że do wakacji (po 14 lipca) będę dysponował już tabletem. Chciałbym utworzyć proste formularze na które będzie składać się opis strony czyli zwykłe blablabla napisane nawet w Wordzie, niżej już mają być doeclowe punkty które chcę odchaczać za pomocą rysika. Chodzi mi o pola wyboru - jeżeli dana czynność czy warunek zostanie spełniony to sobie odznaczę że dana czynność została wykonana. Jeżeli nie to sobie jej nie odznaczę (dwa pola jedno z ptaszkiem, drugie z krzyżykiem to już będzie szał ). Najlepiej gdyby był to format PDF czytany przez aplikację Google gdzie mógłbym zaznaczać, odznaczać dane pozycje i zapisać plik na chmurze (dysk google). Jestem nowy w branży, dotąd się opierałem różnym nowinkom technicznym więc mam spore tyły Tutaj prośba do Was o poradę jak takie proste formularze zrobić. Z góry dziękuję i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2015 (edytowany) Domyślne oprogramowanie Samsunga spełnia moje wymagania w całości. Dziękuję wszystkim za udzielone porady. Temat można zamknąć Edytowano Lipiec 9, 2015 przez Pokuć (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach