Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2016 A ja tą samą ofertę którą polecił wyżej Archi - sam z niej korzystam ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sklepowy12 0 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2016 A ja polecam BGZ do 26roku zycia czyli do ukonczenia studiów prowadzenie konta jak i karta do bankomatu za 0 zł nie musisz w ogóle spełniiać zadnych "wymogów" co do wpływu bądź ileś tam razy dokonac transakcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Alior lub AliorSync polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Alior lub AliorSync polecam nie ma już aliorsync teraz jest tmobile, i własnie od nich uciekam wcześniej za czasów sync wszystko było za free. Teraz jak ma to tmobile pobierają mi co miesiąc 6zł za kartę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Tylko bank smart jest jeszcze free Choć trzeba uważać, np. zmiana PIN do karty jest możliwa tylko w bankomacie i kosztuje 5 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Inteligo i PKO BP jest free - wystarczy zapłacić minimum 100 PLN miesięcznie kartą, lub zrezygnować z karty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Mam inteligo X czasu. Miałem jeszacze PKO, ale zrezygnowałem z kosztów (stare warunki i zawsze te 4-5zł się płaciło). Minusem Inteligo jest brak wszystkich bankomatów - prowizja 5zł, ale raz w miesiącu mogę przeżyć to upokorzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Ja od 7 lat tylko raz musialem skorzystać z obcego bankomatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach