Marek Kamski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2015 Prosiłbym gorąco o rady odnośnie portalu http://hostessy.ncf.pl/ , w którym mają rejestrować się potencjalne hostessy dla jednej z firmy z branży wynajmu hostess. Portal ma przeznaczenie głównie wewnętrzne, w którym zleceniodawcy firmy wybierają spośród zarejestrowanych pracownic tę, które najbardziej im odpowiadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2015 (edytowany) Trudno ocenić bez rejestracji. Natomiast zdecydowanie przydałby się Wam copywriter. "Jesteśmy agencją marketingową składającą się ze strategicznych myślicieli" brzmi jak parodia. Call to action "zarejestruj jako hostessa" i "zarejestruj jako firma" bardzo słabe. Cała oprawa wygląda jak coś skleconego przez sysadmina na bootstrapie. Wyjaśnienie czym jest portal trafiło do stopki i jest napisane drobną, jasno-szarą czcionką. Tak się wrzuca niepotrzebne disclaimery, a nie najważniejszy akapit na stronie. Do tego zdjęcie jakiegoś kremu(?) z syropem z klonu kompletnie od czapy. Wreszcie wyszukiwarka z zachętą "enter a location". Czyli co mam tam wpisać? Miasto, ulicę, kod pocztowy, współrzędne geograficzne? Jeśli to jest tylko wewnętrzne narzędzie, którego będą używać jedynie pracownicy, to ujdzie. Ale potencjalnym klientom IMHO trochę wstyd pokazać. Edytowano Czerwiec 24, 2015 przez blfr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weterynarz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2015 Całkiem ciekawa stronka. Podoba mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2015 Tragedia. Elementy z Bootstrapa, w dodatku formy wyglądają dziwnie. PS. Fundusze "unijne" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meks 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2015 Dla mnie jest jakoś blado na tej stronie. Nie ma tam nic ciekawego co by przyciągała oko. Popracuj trochę nad kolorami i nad bannerem, który wyświetla się na stronie głównej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miniautko 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2015 jak strone dla hostessy to troche malo zycia - tutaj maja byc piekne kobiety a wyglada jak tartak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach