mancin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2006 witam. Mam problem z dodaniem poddomeny w vhcs. Posiadam domenę, niech będzie to przykład.pl . Na tej domenie moge robić wszystko - jako resseller i zwykły user .Wszystko jest ok. ale chciałbym rozdać paru osobom do testów konta ressellera w mojej poddomenie np. user1.przyklad.pl , user2.przyklad.pl. Dodaję resellera - user1 i gdy jako ten reseller próbuję dodać usera user1.przyklad.pl to wywala mi błąd,ze taka domena juz istnieje . Mogę dodać oczywiście konto user1.przyklad.pl jako uzytkownik przyklad.pl , ale to mija się z celem bo nie moge nic robić z tym kontem (ani dodawać poczty, ftpów, ) a ja chciałbym,żeby mi obce osoby potestowały system na własnych domenach (czyli na mojej poddomenie) Wychodzi na to,ze nie moge w vhcs swobodnie zarządzać domeną EDIT : Naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc? Czy jest to tak banalne,że Wam się nie chce? Jeśli to banał to powiedzcie chociaż że to proste - dodawanie poddomeny poprzez VHCS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mancin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2006 Podciągam do góry, bo nie znalazłem rozwiązania mojego problemu. chciałbym sie zapytać osób korzystających z VHCS-a czy też mają podobne ograniczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oggy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2006 Jeden z glownych błędów w VHCS ... Najlepiej dla userów poswiecic jedna nieuzywana domene... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mancin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2006 Jeden z glownych błędów w VHCS ...Najlepiej dla userów poswiecic jedna nieuzywana domene... to kupa na całej linii, niepotrzebnie poswięcałem czas na konfigurowanie tego vhcs-a , bo jest po prostu dla mnie zupełnie nieprzydatny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pliknet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2007 Jeden z glownych błędów w VHCS ...Najlepiej dla userów poswiecic jedna nieuzywana domene... to kupa na całej linii, niepotrzebnie poswięcałem czas na konfigurowanie tego vhcs-a , bo jest po prostu dla mnie zupełnie nieprzydatny Bez problemu tworze subdomeny w VHCS-ie. Drobna modyfikacja paru skryptów php i wszystko śmiga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2007 pliknet fajnie że się podzieliłeś wiedzą. Prawdziwa z Ciebie społecznościowa bestia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pliknet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2007 http://vhcs.puuhis.net/wiki/index.php/Subd...domains_of_user Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach