aff007 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2015 Witam!Szukam skryptu, który dałby mi informację o liczbie użytkowników przeglądających stronę. Wszystkie, które dotychczas znalazłem wyglądały tak, że trzeba było dodać skrypt na konkretnej stronie html i tam był pokazywany counter. Ja chciałbym, żeby liczba wyświetlała się tylko w panelu admina i pokazywała mi ilu użytkowników jest na wszystkich podstronach. Pojęcia nie mam jak to najlepiej i najprościej zrobić. Może w headerze albo footerze jakiś ukryty skrypt, a potem wywołać go w admin panelu html Będę wdzięczny za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2015 Najpopularniejsze jest Google Analytics. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2015 Z zewnętrznych to może piwik albo Google Analytics. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aff007 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2015 (edytowany) Spróbuję tego piwika Edytowano Czerwiec 19, 2015 przez aff007 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach