Kynsz 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2015 Witam, Dziś jeden z klientów zgłosił problem że jego emaile nie dochodzą na pewien serwer, wiadomość zwrotki to: "said: 550 5.7.0 Error: insufficient authorization (in reply to RCPT TO command)" Sprawdzałem z innych serwerów i te wiadomości docierają bez problemu, na internetach prawie w ogóle nic nie ma o możliwej przyczynie, ma ktoś jakiś pomysł w czym może być problem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2015 Dokąd wysyłasz (skąd dostajesz taki błąd)? Wyślij mi maila na test@hostingblog.ovh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kynsz 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2015 Dokąd wysyłasz (skąd dostajesz taki błąd)? Wyślij mi maila na test@hostingblog.ovh. Sprawia rozwiązana, administrator odpisał że mieli wczoraj problemy dlatego emaile nie dochodziły, w każdym razie dziękuje za zainteresowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach