DDMarta 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2015 Strona poznańskiego warsztaty samochodowego http://acb24.pl/ Zależy mi na przejrzystości. Przez to na stronie nie ma zbyt wielu zdjęć i grafik, ale może trochę więcej by się przydało, by ją uatrakcyjnić? Jestem otwarta na wszystkie wskazówki i chętnie przyjmę uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2015 strona nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2015 Działa. Auto Centrum Baranowski założone w 1987 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2015 w istocie teraz działamusi być na bardzo kiepskim hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
erasmus 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2015 Strona działa i wygląda dość ciekawie, ale jej powolne chodzenie jest wręcz odrażające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2015 Nie wiem jaki hosting ale serwer Hetzner AG. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2015 wygląda na to że już to przeciążenie minęło i już normalnie szybko się ładuje, może jaki ddos byłwzorowo, przeglądarka ładnie cachuje co trzeba, css/js zoptymalizowane, kompresja wlaczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DDMarta 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2015 Dzięki za poświęcenie czasu mojej stronce i uwagi Cieszę się bardzo, że Wam się podoba! Parę rzeczy faktycznie trzeba jeszcze usprawnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapiech 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2015 Niebieskie odnośniki na czarnym tle kiepska wyglądają- mało czytelne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach