Mixer 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2006 Witam Szukam dobrego (moze byc platny) tunelu ipv6..B) ale musi miec access na ircnet, zna ktos taki ? Dopiero teraz zauwazylem, ze nie wpisalem calego topicu powinien byc "Tunelowanie ipv6, zna ktos dobre?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2006 Google zna mnóstwo Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mixer 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2006 Co do google, tak mozna odpowiedziec na kazde pytanie na tym forum, ja sie pytam o dobre, takie gdzie nie ma jaj czyli takie ktore ktos juz uzywa z was, wiec prosze o opinie o tym co uzywacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2006 Nie wiem jak teraz, ale jakiś czas temu SIXXS.NET miał bezproblemowy access do IRCNetu. Możesz się zarejestrować z tym, że zanim tego dokonasz dokłądnie przeczytaj FAQ, żeby nie dostać USER REJECTED :-) (Mają pewne wymagania). Po zakmnięciu 6BONE powrócił XS26.net z tym, że na razie nie oferują revDNSów, więc pewnie nie będzie to dla Ciebie zbyt atrakcyjne (nie wiem, jak u nich z accessem do IRC). Powodzenia w szukaniu tunelu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach