badyl33 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2015 Szukam hostingu pod stronę i forum, ponieważ nie jestem zadowolony z dotychczasowego usługodawcy. Interesuje mnie dysk min. 30 GB, nielimitowane: e-mail, ftp, pamięć. Proszę o oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2015 (edytowany) napisz z czego/kogo nie jesteś zadowolonybyć może da się temu zaradzić, nie ma co tak skakać między hostingamimoże wystarczy to podłatać jak ja to robię i wszystko za free www: podpiąć pod cloudflare.com aktualny serwer maile: podpiąć pod prokonto.pl w swojej domenie Edytowano Czerwiec 16, 2015 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2015 nielimitowane: e-mail, ftp, pamięć. Serweryzgumy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EvoBattle 33 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2015 BlazingFast.io - zachęcam do przejrzenia oferty z ochroną przed atakami DDoS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach