jambos 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2015 witam wszystkich serdecznie. Mam problem instalowalem juz kiedys cert ssl na directadmin na hostingu i wszystko bylo ok. Teraz probowalem na dedyku lecz niestety cos nie dziala Mam panel vestacp i przez niego dodalem support ssl. Certyfikat to comodo ssl aktywowany wszystkie dane w 100% dobrze wypelnione itd. pomoze ktos ? gg 8614498 skype jambos1948 lub jak da rade to w temacie Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2015 Daj linka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jambos 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2015 juz dziala do zamkniecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2015 a co było :> ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2015 Miałem ten sam problem, albo trzeba utworzyć certyfikat pod dovecota, albo skorzystać z anglojęzycznej instalki, bo błąd występuje tylko w Polskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach