t9omek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2015 Witam, czy kupując taki klucz na allegro windows staje się legalny ?http://allegro.pl/windows-8-1-pro-32-64bit-cd-key-automat-24-7-i5450514546.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2015 A co mówi na ten temat licencja Windowsa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2015 http://www.webhostingtalk.pl/topic/41131-wht-cafe-gadka-szmatka-o-wszystkim-i-niczym/?p=439565 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2015 A co mówi na ten temat licencja Windowsa? No co mówi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OneDistrict 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2015 No co mówi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2015 Aukcja już zdechła. Heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2015 KIedyś pisałem bezpośrednio do microsoftu (tego oryginalnego sklepu na allegro) aby dowiedzieć się coś więcej... napisali że jest to niezgodne z licencją (używanie tego systemu z aukcji którą im podałem = te tanie systemy po 50zł...) i dziękują za informację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mnichu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2015 (edytowany) Na 100% pewny nie jestem, ale chyba windows 8 OEM można odsprzedać jeden raz, ale tylko w przypadku gdy sprzedaje go pierwszy nabywca oraz został on nabyty jako osobny produkt. Może się mylę. Jeśli tak to proszę mnie poprawić. Aukcja padła więc wnioski nasuwają się same. Lepiej dołożyć kasy i kupić system z pewnego źródła (np. Komputronik). Samych kluczy oficjalnie w sprzedaży nie ma. Takie tanie klucze często pochodzą z akademickiego programu MSDNAA i są przeznaczone na pracowników i studentów uczelni wyższych. Edytowano Czerwiec 16, 2015 przez Mnichu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach