Michal1016 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2015 Witam Nie wiem czy dobrą kategorię wybrałem wcześniej. Moje pytanie jak w temacie. Dodam że jestem z małego miasteczka i pracy tutaj nie ma dla mnie chyba że truskawki będę zbierać . A tak serio mam parę autorskich sklepów i chce je sprzedać, grafika niestety leży , ale jak klient zatrudni profesjonaliste to napewno to będzie super wyglądało . Znacie może jakieś platformy , i nie chce zagranicznych bo nie znam obcego języka . Dziekuje z góry za wsparcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2015 Wystaw na allegro lub uderzaj bezpośrednio do firm, które nie mają swojego sklepu a powiedzmy na rynku lokalnym się rozwijają. Możesz im zaproponować nawet pomoc w instalacji, utrzymanie i wybór grafika. Zrobisz im wszystko i będziesz miał więcej kasy niż sama sprzedaż. Innego wyjścia nie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2015 Albo znajdź sobie kumpla-pośrednika który zna angielski i za jego pośrednictwem działaj na czymś pokroju ThemeForest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach