inspir 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2015 witam, mam robota na VPS, pracuje wypas, zarabia mi kase, coś to tu filmik wstawiłem z jego pracy https://www.youtube.com/watch?v=BDFBX8fdhtg Potrzebuje pomocy aby BOT mój działał nawet jak wyłączę komputer. czy jest ktoś w stanie mi w tym pomóć ?? tu znajduje się mój BOT, nie zadziała wam jak nie dodam specjalnego klucza API na serwer www.bottime.eu/bot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2015 NIe widzę problemu VPS lub serwer ze zdalnym pulpitem, odpalasz przeglądarkę i jedziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inspir 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2015 (edytowany) sorki źle doczytałem zmieniam tekst, a wiesz jak ten zdalny pulpit najlepiej i najpewniej zrobić ? Edytowano Czerwiec 14, 2015 przez inspir (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2015 Odezwij się na PW pomogę ci z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inspir 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2015 Już sobie z tym poradziłem, ale za pomoc chęci serdecznie dziękuje. co mogę zrobić dla ciebie w zamian ?. cos to masz u mnie konto w BOCIE ZA FREE , POTRZEBUJE tylko twój TWÓJ LOGIN i specjalny klucz APIKEY który znajdziesz po zalogowaniu na ostatniej zakładce w grze o nazwie API $ BOTY . wpiszę te dwie rzeczy i hulaj i zarabiaj z głową oczywiście. w zamian proszę abyś zalogował się z mojego linku refer... https://www.999dice.com/?25114877 oczywiście jak chcesz, wpadły mi mi jakieś grosze ale zawsze to coś, po co im oddawać jak można mi A co do pytania to rozwiązałem sprawę tak.... Potrzebny jest serwer graficzny xserer oraz interface np: gnom, komendy to - apt-get instal gnome następnie instalujemy serwer vnc kod to - apt-get install vnc4server później wpisujemy komendę - vnc4server :1 , by odpalić, zapyta sie nam o login i haslo później wpisujemy vnc4server -kill :1 przechodzimy do plików konfiguracyjnych, np: za pomocą commandera wchodzimy do katalogu użytkownika edytujemy plik xstartup , wpisujemy nano/.vnc/xstartup i po ostatniej linijce ...windows manager.... wpisujemy gnome-session & mam nadzieje że nie ominąłem czegoś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach