Artix 34 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2015 Parę godzin temu administracja CT8 poinformowała o zakończeniu działalności hostingu i zaanonsowała specjalną ofertę w MyDevil.net. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego zastępcę tego darmowego hostingu? Najlepiej by ofertowo świadczył to samo, co oferowało CT8.pl, a przynajmniej by nie było reklam, a user miał możliwość założenia witryny w krótkiej domenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2015 Z darmowych i bez reklam tylko Hostinger przychodzi mi do głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2015 Ale hostinger ma problemy z przeciążeniami, przynajmniej było tak gdy ostatni raz z tego sewisu korzystałem. Mogą też być hostingi zagraniczne, mi to bez różnicy, liczą się parametry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2015 Zapraszam do mnie - 1free.eu. W ramach przenosin mogę lekko podwyższyć parametry ze względu na to iż ct8 miało wiele więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2015 (edytowany) Zapraszam do naszych ofert, od tańszej oferty od 30 złotych netto na rok do poważnego serwera za kilka tysięcy złotych na rok. Konta budżetowe od 30 złotych netto na rok: http://www.ehostar.net/oferta.html Konta o wyższej jakości, lepszym supportem i większą pojemnością: http://www.mzone.uk/basic-ssd Serwery na dyskach SATA + SSD (bazy danych) + RAID. Jeśli koniecznie ma być darmowy to może to: https://www.freehosting.com/ Edytowano Czerwiec 6, 2015 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2015 Przestało się opłacać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2015 W SixWishList za £1/rok masz całkiem fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2015 Ja mogę po-hostować stronki za darmo. Tylko nie mam żadnego panelu. subdomeny w domenie be3.ovh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2015 dobra, zdecyduję się jednak na ofertę l3szcza, freehosting.com nie obsługuje phpmyadmin, co podpada nawet pod jakiś żart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boleknowak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 000webhost.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2015 Za darmo, bez reklam, nie przeciążony, hehe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2015 dobra, zdecyduję się jednak na ofertę l3szcza, freehosting.com nie obsługuje phpmyadmin, co podpada nawet pod jakiś żart. Rzeczywiście, niedopuszczalne że na darmowym hostingu czegoś nie ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach